Δηλώσεις Μαραγκουδάκη και Προέδρου για την φετινή χρονιά


w2

Ο εκ των δύο αρχηγών της ομάδας μας, Μάρκος Μαραγκουδάκης έκανε σήμερα το μεσημέρι δηλώσεις στο ραδιόφωνο Sports1 και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Το κλίμα στον Αρη είναι άψογο και τα νέα παιδιά θα προσαρμοστούν γρήγορα. Η ομάδα γίνεται ακόμα καλύτερη σε σχέση με πέρσι και θα μας κάνει ακόμα πιό ανταγωνιστικούς. Είμαστε σε καλό δρόμο σε θέμα ομοιογένειας , θα είμαστε έτοιμοι σχετικά γρήγορα, στη 2η 3η αγωνιστική.

Κάθε χρόνο που περνάει βάζουμε κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ο κύριος Σταύρος Δημοσθένους ο πρόεδρος με κάποια άλλα άτομα από την ομάδα , προσπαθεί να κάνει τον Άρη πιο δυνατό. Πέρσι είχαμε μια καλή πορεία και φέτος ήρθαν κι άλλοι κοντά στην ομάδα για να βοηθήσουν . Είδατε και στη χθεσινή εκδήλωση ο κόσμος σιγά σιγά έρχεται κοντά μας.

Είμαστε προσγειωμένοι. Κάθε αγώνας ξεχωριστά και όπου φτάσουμε. Κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε για το μάξιμουμ των πόντων και θα δούμε.


 

a4

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Sport fm, έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας μας Σταύρος Δημοσθένους. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει και θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θέλουμε να ξαναέρθει ο κόσμος πίσω στα γήπεδα. Έχουμε κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια για να φέρουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με πέρσι»

Για την ανανέωση που έγινε στο ρόστερ «Ήταν αναγκαία. Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός, φέραμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και από κει και πέρα θα δείξει».

Για τον προγραμματισμό «Με αυτά που είδα στην προετοιμασία, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Πέρσι τερματίσαμε στην 7η θέση, κάτι που ήταν άθλος. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και γιατί όχι να μην βλέπουμε πιο ψηλά»

Αν είναι πιο ψηλά το μπάτζετ σε σχέση με πέρσι… «Είναι σε επίπεδα που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s