25 Αγωνιστικές – Έτοιμος για παραμονή!


234

Μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση (0-0), βαδίζουμε πλέον στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και το πλέον ζητούμενο είναι η νίκη την Τετάρτη απέναντι στην ουραγό Αγία Νάπα στο ”Τάσος Μάρκου”.

Μετά από 25 ολόκληρες αγωνιστικές η ομάδα μας έχει φθάσει τους 28 βαθμούς και έχει το δικαίωμα να ξεπεράσει το φράγμα των 30 βαθμών όπου θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια πριν μπέι στα playoffs.

Να θυμίσουμε πως την χρονιά 2013-14 η ομάδα μας πριν μπεί στα playoffs είχε μόλις 20 βαθμούς και υποβιβάστηκε στο τέλος με 37!

Η χρονιά μέχρι στιγμής βαδίζει σαν η καλύτερη των τελευταίων 10 ετών. Μια ομάδα που τερμάτισε τρίτη την περασμένη χρονιά στην Β’ κατηγορία, αρχίζοντας τον μαραθώνιο την νέα χρονιά με τον δεύτερο πιο μικρό προυπολογισμό και με αρνητικά αποτελέσματα, μουρμουρητά πως είναι η πρώτη ομάδα που θα παέι διαβάθμηση. Τους αμφησβήτησε όλους, έδειξε πως μια ομάδα δεν είναι μόνο το όνομα και η οικονομική αξία του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά πως μια ομάδα είναι οικογένεια, σέβεται την φανέλα που αγωνίζεται και έχει στο μυαλό της πως όπως αυτοί είναι 11 και εμείς είμαστε 11.

Σίγουρα ακόμη δεν τελείωσε τίποτα, την Τετάρτη το έργο μας θα είναι δύσκολο και το τρίποντο μονόδρομος. Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν έτσι ώστε να φέρουν το τρίποντο στην Λεμεσό. Και μετά αρχίζουν τα πιο δύσκολα αλλά με άλλο αέρα όπου ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα και να στηρίξει τους λεβέντες της ομάδας μας.

Το αξίζουν τα παιδιά και πρέπει όλοι μας να είμαστε δίπλα τους….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s