Μεταγραφολογία, απουσίες και η σκέψη στον Ερμή


w18

Έχουμε φθάσει αισίως στα μισά του μήνα Δεκεμβρίου και ήδη έχει ξεκινήσει η μεταγραφολογία αφού ο Ιανουάριος είναι πολύ κοντά . Το δεδομένο είναι πως η ομάδα μας θα ενισχυθεί σημαντικά σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου. Από εκεί και πέρα αναμένουμε ΜΟΝΟ τις ανακοινώσεις του επίσημου Άρη και τίποτε περισσότερο. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα μας διαθέτει ανθρώπους ικανούς να φέρουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά.

Πλέον όλοι μας βλέπουμε τον αγώνα με τον Ερμή στην Λάρνακα. Ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και δεδομένου αυτού , της ποιότητας του αντιπάλου αλλά και των πολλών και σημαντικών απουσιών της ομάδας μας ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και συνάμα σημαντικός για εμάς . Θυμίζουμε ότι στον αγώνα αυτό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Aurelio, Ευσταθίου και Μαραγκουδάκης που βρίσκονται σε “κίτρινο πυρετό ” και ο Κύπρου που εκτίει ποινή που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό δικαστή . Επίσης τον αγώνα χάνει και ο Μηνάς Αντωνίου αφού ως γνωστό εγχειρίστικε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ακόμα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Πούλπο Γκονζάλες και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα λοιπόν για τον Εουγκέν Νεαγκόε όμως είμαστε σίγουροι πως ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του θα βρουν τις λύσεις και την φόρμουλα για να φύγει η ομάδα μας με το διπλό από τη Λάρνακα. Στον Άρη δεν καταλαβαίνουμε από απουσίες αφού η ομάδα διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα από οποιονδήποτε και οπουδήποτε.

Παράλληλα ο κόσμος του Άρη που άρχισε να αγκαλιάζει την ομάδα , καλείται για ακόμα μια φορά να ταξιδέψει στην Λάρνακα και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στις τάξεις των Ταξίαρχων επικρατεί κινητοποίηση καθώς περιμένουν με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα της ομάδας και παρακολουθούν με ανυπομονησία τις εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά .

-Ο-
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ
Aris Limassol Facebook fan page

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s