ΑΡΗΣ vs Απόλλων (Τιμές και ανακοίνωση)


e4

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Άρη με την οποία γνωστοποιεί ότι θα ρίξει την τιμή του εισιτηρίου στα 15 ευρώ το κανονικό και στα 10 το μαθητικό, ενώ θα παραχωρήσει την Δυτική στους φίλους του Απόλλωνα και θα μεταφερθεί στην Ανατολική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Λεμεσού, ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας μας και σε όλο το φίλαθλο κόσμο, ότι αιτήθηκε στη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 16.00. Ως εκ τούτου οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής θα καθοριστούν ως εξής: Κανονικό 15 ευρώ Μαθητικό 10 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Ο Άρης Λεμεσού, σεβόμενος τον κόσμο του Απόλλωνα θα παραχωρήσει όπως πάντα τη Δυτική Κερκίδα στη φιλοξενούμενη ομάδα. Οι φίλοι του Άρη θα καταλάβουν τη Ανατολική Κερκίδα.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Άρη Λεμεσού, θα χρησιμοποιηθεί η κεντρική είσοδος(Είσοδος season ticket) της Ανατολικής κερκίδας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP θα καθίσουν στην αίθουσα VIP της Ανατολικής και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο άνω διάζωμα της Ανατολικής στις θέσεις επισήμων.

Ο Άρης Λεμεσού, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να έρθει τη Κυριακή στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το Λεμεσιανό ντέρμπι.

Ιδιαίτερα προσκαλούμε τους φιλάθλους του Άρη Λεμεσού να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξουν τη προσπάθεια μας για κατάκτηση ακόμη ενός τρίποντου”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s