Δυναμώνει συνεχώς και σκοπεύει σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια


k51

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Δασάκι και την ανατροπή από την ομάδα μας (1-2), ο Άρης συνεχίζει προσγειωμένα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας ενώ παίζει και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο.

Στις πρώτες έξι αγωνιστικές πολλοί τον είχαν διαγράψει και περίμεναν το παιχνίδι τους μεταξύ μας για να πάρουν το τρίποντο, η ομάδα μας αντέδρασε με την έλευση Νεαγκόε και κατάφερε μέσα σε 1.5 μήνα να αλλάξει το κλίμα της ομάδας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών της ομάδας.

Σίγουρα ο μαραθώνιος είναι μακρύς και το έργο της ομάδας μας δύσκολο αλλά αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, η παραμονή θα έρθει πιο εύκολα και γιατί όχι να κυνηγήσει και το κάτι παραπάνω. Αλλά επειδή γνωρίζουμε τι παθαίνουμε κάθε χρόνο, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει προσγειωμένα έτσι ώστε η συνέχεια της να είναι η ανάλογη της σημερινής.

Επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζουμε στις 22/11 την Ομόνοια Λευκωσίας όπου το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Τσίρειο και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την πολύ καλή αγωνιστική φόρμα που βρίσκεται.

Πάρακατω τα βίντεος από την τελευταία νίκη της ομάδας μας απέναντι στην Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο (1994/95) και τον τελευταίο αγώνα όπου ήλθε ισόπαλος (2014) απέναντι στην Ομόνοια πριν σχεδόν δύο χρόνια!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s