Προώρος τελικός με Δόξα το Σάββατο (Απουσίες – Κάλεσμα κόσμου)


3kΣαν προώρος τελικός φαντάζει το παιχνίδι του Σαββάτου (03/10) απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο  Στάδιο (20:00) όπου η ομάδα καλέιται να κερδίσει πάση θυσία ένα αντίπαλο των ίδιων δυνατοτήτων της και να μπει ξανά στην κούρσα της παραμονής.

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα των 5 πρώτων αγωνιστικών και την έλευση του Εούγκεν Νεαγκόε στο τιμόνι, ο Ρουμάνος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα για τον δύσκολο αλλά ‘εντός προγράμματος’ αγώνα απέναντι στην Δόξα όπου θα υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Απόντες λόγω τραυματισμών θα είναι οι Οζίας, Μπανγκούρα και Πούλπο, ενώ στα θετικά επιστρέφει ο Γίαννης Ευσταθίου μετά την τιμωρία του λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών. Ράντι και Πεδρόζα ανεβάζουν ρυθμούς και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αρχίσουν το Σάββατο στο αρχικό σχήμα, ενώ ετοιμοπόλεμοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα κυνηγήσουν το τρίποντο στο Μακάρειο.

Πλέον τα περιθώρια στενεύουν, σε περίπτωση ήττας είτε ακόμη ισοπαλίας, η ομάδα αν και ακόμη είναι νωρίς μπαίνει στο τρένο της διαβάθμησης και τα πράγματα θα δυσκολεύσουν ακόμη περισσότερο. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι τελικός και όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να ταξιδέψουμε στην Λευκωσία για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για το πολυπόθητο τρίποντο. Το παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιριας για να φέρει ξανά τα χαμόγελα και την αυτοπεποίηθηση στο στρατόπεδο μας. Μοναδικός στόχος το τρίποντο αν θέλουμε να την παραμόνή μας στα μεγάλα σαλόνια και είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να το πετύχουν.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s