Από νωρίς στα δύσκολα – Προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (ενδείξεις)


RICOH IMAGING

Τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο η ομάδα μας . Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι , που υπό άλλες συνθήκες, είναι από αυτά που λέμε “εκτός προγράμματος”. Η μέχρι τώρα όμως βαθμολογική μας συγκομιδή δεν μας επιτρέπει να επιλέγουμε παιχνίδια. Σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς η ομάδα μας καλείται να κάνει την υπέρβαση. Το βαθμολογικό όφελος είναι μονόδρομος για την ομάδα μας,που καλείται πλέον να παίρνει βαθμούς από παντού.

Ο νέος προπονητής Eugen Neagoe, δουλεύει πυρετωδώς στο να δώσει στην ομάδα νέο αέρα τόσο από άποψης ψυχολογίας αλλά και τεχνικής κατάρτισης. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι και σε αυτό έχει δοθεί η περισσότερη σημασία. Κάτι που δεν έχουμε πει για τον νέο προπονητή της ομάδας μας, είναι ότι από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε, ρωτήσαμε για αυτόν δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Ρουμανίας και μας έχουν πει τα καλύτερα. Δουλευτής, οργανωτικός που του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο , αυτά μας έχουν πει και αυτά δείχνει και ο ίδιος .

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα από τον αγώνα θα απουσιάσει ο Ευσταθίου ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών (4 κίτρινες ). Με βάση την δική μας εκτίμηση, λογικά η ενδεκάδα θα είναι ίδια σε μεγάλο βαθμό με την περασμένη αγωνιστική. Λογικά ο Κέλλο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Χριστοφόρου και αριστερά ο Αουρέλιο ( είναι η φυσική του θεση) . Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Οζίας και Μπόργκ. Από εκεί και πέρα στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο αρχηγός Χαραλάμπους μαζί με Πεδρόζα και ίσως το Γκερέιρο. Δεξιά ο Ραντί, αριστερά ο Μαραγκουδάκης και κορυφή ο Κύπρου. Καλή επιτυχία Άρη μας.

Υ.Γ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η πιθανή ενδεκάδα βασίζεται στην άποψη μας και στα σημερινά δεδομένα της ομάδας χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση. Ίσως ο προπονητής επιλέξει ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s