Επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε η παρουσία του κόσμου


aris-fans

Για να έρθουν οι καλύτερες μέρες και οι νίκες χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας. Πάνω από όλα εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές ότι θέλουμε, επιδιώκουμε και διεκδικούμε την νίκη σε κάθε αγώνα.

Η παρουσία μας στους αγώνες της ομάδας μας είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Ειδικά από τους εντός έδρας αγώνες δεν πρέπει να λείπει κάνεις. Είμαστε σχεδόν αδικαιολόγητοι ως πιστοί οπαδοί που αυτοαποκαλούμαστε, να παρουσιάζουμε εικόνα όπως την τελευταία. Γιατί είμαστε μουδιασμένοι; Λίγο το άσχημο ξεκίνημα, λίγο η οικονομική κρίση που επικρατεί στον τόπο μας και έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο έχουν μειώσει τον αριθμό των πιστών φίλων της ομάδας στο γήπεδο. Από πότε όμως μάθαμε στις νίκες και στις εύκολες μέρες;

Είναι στο DNA μας να παλεύουμε κάθε χρόνο με νύχια και με δόντια. Κι όμως θα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Για να έρθουν οι επιτυχίες θα πρέπει να έρθει και ο κόσμος κοντά στην ομάδα και για να έρθει κοντά ο κόσμος κοντά στην ομάδα θα πρέπει να έρθουν επιτυχίες που θα δώσουν ελπίδες.

Ως οπαδός που αγαπώ τον Άρη, τι περιμένω λοιπόν; Το καθήκον μου είναι η παρουσία μου στην κερκίδα και να βγάλω ακόμα και την ψυχή μου να την αφήσω εκεί. Το καθήκον των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο είναι να βγάζουν ψυχή, πάθος, ποιότητα και όλα αυτά που θα μου φέρουν επιτυχίες, όμως με χρειάζονται δίπλα τους! Καλή σας μέρα αγαπητοί μου Αρειανοί.

Μια καλημέρα από ένα φίλο Αρειανό συνοδευόμενη με λίγα από τα λόγια που κρατώ μέσα μου από τη περασμένη Κυριακή!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s