Οζίας, Πεδρόζα και Χαραλάμπους θα ανεβάσουν την ομάδα (Aνάλυση)


s1 Την πρώτη τους εμφάνιση στο Πρωτάθλημα έκαναν τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας Οζίας στο κέντρο της άμυνας, Πεδρόζα όπου μπήκε στο δέυτερο ημίχρονο και του πολύπειρου αρχηγού μας Χρίστου Χαραλάμπους.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της ομάδας μας, Οζίας, όπου πριν από 2 χρόνια με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις έδειξε τι πάστα ποδοσφαιριστής είναι, χθές πήρε θέση βασικού για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον διεθνή Μαλτέζο αμυντικό μας Στήβ Μπόργκ. Η ”αράχνη” ήταν παντού, έτρεχε συνεχώς και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι αναχαίτιζε συνεχώς τις προσπάθειες των αντιπάλων και με την βοήθεια των Χριστοφόρου, Μποργκ και Ευσταθίου διημιούγησαν μια συμπαγή και οργανωμένη άμυνα.

Θέση βασικού για πρώτη φορά φέτος ο αρχηγός της ομάδας μας Χρίστος Χαραλάμπους όπου η αξία του στην μεσεά γραμμή μας έλειψε τους τελευταίους 3 αγώνες. Ο αρχηγός έδειξε πολύ καλά πατήματα αγωνιζόμενος 60′ στο παιχνίδι, μοίρασε μπαλίες κέρδισε φάουλ και έδειξε πως ο προπονητής θα βασιστεί πάνω του από εδώ και μπρός. 

s2

Στο χθεσινό παιχνίδι, έκανε ντεμπούτο και ο Ισπανός μέσος της ομάδας μας Χοσέ Γκάλαν Πεδρόζα όπου σε μισή ώρα έδειξε πως ο ποδοσφαιριστής θα βοηθήσει την ομάδα με τις σωστές μπαλιές του, έτρεχε συνεχώς και διημιουργούσε προυποθέσεις συνεχώς για αντεπιθέσεις. Ο Ισπανός φένεται πως θα είναι ένα από τα ατού της ομάδας μας και με την βοήθεια των Αουρέλιο, Χαραλάμπους, Ράντι και Μαραγκουδάκη θα προσπαθήσουν να δουλέψουν περισσότερο στην διημιουργία φάσεων και της οργάνωσης για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα στην  συνέχεια.

Ο προπονητήτης της ομάδας μας έχει τον χρόνο όπου πρέπει να δουλέψει στο θέμα της οργάνωσης και της διημιουργίας ευκαιριών όπου και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε πως υπάρχουν δυσκολίες ανάπτυξης έτσι ώστε να γίνει πιο απειλητικός ο ΑΡΗΣ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s