Ενισχυμένη η ”Ελαφρά Ταξιαρχία” ενόψη Πάφου FC στο Παφιακό


RICOH IMAGING

Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος, το τελευταίο φιλικό με την ΑΕΛ βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα όπου αγωνίστηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπάντων οι νεοφερμένοι. Ο προπονητής τις τελευταίες μέρες δουλεύει στο αγωνιστικό κομμάτι ούτως ώστε να παρουσιάσει την ομάδα ενισχυμένη και έτοιμη για το δύσκολο και κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Πάφο FC στο Παφιακό Στάδιο το Σάββατο στις 19:00.

Το παιχνίδι είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μας δια τον λόγο πως η Πάφος έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Το συγκρότημα μας πρέπει να σταθεί οργανωμένα και να έχει υπομονή στο παιχνίδι έτσι ώστε να κάνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Λούης Λοίζου και Άκης Αγιομαμίτης δουλεύουν καθημερινώς ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη σε κάθε αγώνα και να βάλουν την δική τους σφραγίδα στην νέα αγωνιστική χρονιά.

Στον αγωνιστικό τομέα επιστρέφουν οι διεθνείς Στηβ Μποργκ, Ράντι, Μ.Αντωνίου και Γ.Μαλεκκίδης όπου θα μπούν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου. Θέσεις ενδεκάδας διεκδικούν και οι νεοφερμένοι Μπόνιφεις, Πεδρόσα και Νουρεντινόσκι όπου θα βοηθήσουν και θα βελτιώσουν την ομάδα. Ανεβαίνουν Γκερέιρο και Μπανγκούρα όπου με τις δικές τους εμπειρίες θα καταφέρουν να παίξουν το δικό τους ρόλο στην ομάδα ενώ χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την ΑΕΛ πήρε και ο βραζιλιάνος αμυντικός Οζίας όπου η αξία του δεν αμφισβητείται και θα είναι στα πλάνα της διοίκησης. Η παλιά καραβάνα ο Ελλαδίτης Μάρκος Μαραγκουδάκης φένεται από τις δύο πρώτες αγωνιστικές να παίρνει ηγετική θέση στην ομάδα μας και με την εμπειρία του θα βοηθήσει άμεσα την προσπάθεια ώστε να παραμείνει η ομάδα στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας. Aκόμη, εξαιρετική παρουσία από τους Κύπριους Β. Κυριάκου, Κ. Παναγή, M. Αντωνίου, Κ. Χριστοφόρου, Γ. Ευσταθίου, Θ.Κύπρου και Χ. Ιερείδη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s