Φιλική ήττα με 2-1 με νέα πρόσωπα και συνθέσεις (PICS)


RICOH IMAGING

Περισσότερες Φωτογραφίες φιλικού παιχνιδιού (από την δική μας φωτογραφική)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στο απογευματινό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ. Οι δύο τεχνικοί έδωσαν χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές και δοκίμασαν διάφορα σχήματα . Η ΑΕΛ προηγήθηκε με 1-0 με τον Νιάνγκ στο 24 και η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Μαραγκουδάκη λίγο αργότερα . Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 64 με γκολ του Σαμπού. 

Πολύ καλή παρουσία από το συγκρότημα μας να κρατά μπάλα και να διημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή. Η ομάδα δείχνει πως υπάρχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Πάφο FC στο Παφιακό Στάδιο στις 19:00.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Κέλο, Κυριακού, Θεοφιλού, Οζίας, Ευσταθίου, Αουρέλιο, Παναγή, Χριστοφόρου, Μαραγκουδάκης, Κύπρου, Πούλπο. (Β μέρος: (Νουρεντινόφσκι, Ιερείδης, Ντα Κόστα, Παχίπης, Παστελλής, Γκερέιρο, Μπακούρα, Χοσέ Πεδρόσα, Μπονιφέις).

RICOH IMAGING

Δεν αγωνίστηκαν οι Μηνάς Αντωνίου και Γιώργος Μελεκκίδης οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου. Ο Steve Borg ο οποίος βρίσκεται για τους αγώνες με την Εθνική Μάλτας και ο Ραντί που θα αγωνιστεί αύριο με την Ισημερινή Γουινέα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s