Το Σάββατο απέναντι στον Ερμή στις 20:00 (Τσίρειο Στάδιο)


ermar

Η επιστροφή της ομάδας μας στο Τσίρειο στάδιο οριστικοποιήθηκε και με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ. Παράλληλα η ΚΟΠ αναφέρει ότι ο αγώνας της ομάδας μας με τον Ερμή θα γίνει το προσεχές Σάββατο και ώρα 20:00 στο Τσίρειο. Να θυμίσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας με αίτημα της προς την ομοσπονδία ζήτησε όπως η γενική είσοδος οριστεί στα 10 ευρώ με σκοπό να προσέλθουν όσοι περισσότεροι φίλοι και οπαδοί της ομάδας στο στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποφάσισε να τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015 – 2016 και μετά την τροποποίηση, ο Άρης Λεμεσού θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες του στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και Κύπελλο Coca – Cola στο Τσίρειο Στάδιο, αντί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος που αρχικά είχε δηλώσει για έδρα του.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας μεταξύ του Άρη με τον Ερμή Αραδίππου θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 20:00, αφού την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ – Αγία Νάπα.


Στην Εθνική Μάλτας ο Steve Borg 

Κλήση για την εθνική ομάδα της χώρας του πήρε ο αμυντικός της ομάδας μας Steve Borg για τους αγώνες με Ιταλία και Αζερμπαϊτζάν. Επίσης στην εθνική Μάλτας για τους αγώνες αυτούς κλήθηκε και ο Σκέμπρι της Όμονοιας .

Καλή επιτυχία στον Steve και να επιστρέψει πιο έμπειρος και πιο δυνατός.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s