Έτοιμοι για την πρεμιέρα


A19

Πρεμιέρα κάνει η ομάδα μας σήμερα (19:00) , για το νέο πρωτάθλημα, κόντρα στον συμπολίτη Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο . Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα μεγάλα σαλόνια η ομάδα μας επέστρεψε εκεί όπου ανήκει και είναι έτοιμη να δείξει από νωρίς τα δόντια της. Αυτή τη φορά η ομάδα μας είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ και θα αγωνιστεί για να παραμείνει στην κατηγορία .

Ο αγώνας σήμερα είναι ντέρμπι και πάρα πολύ δύσκολος για την ομάδα μας αφού ο συμπολίτης από Απόλλωνας πέραν του γεγονότος ότι αγωνίστηκε στην Ευρώπη και είναι πιο έτοιμος από εμάς , είναι και ομάδα που στόχο έχει την διεκδίκηση του τίτλου και θέλουν και αυτοί να είναι αλάνθαστοι σε κάθε αγώνα .

Οι Άκης Αγιομαμίτης και ο Λούης Λοιζου έχουν όλους τους παίχτες στην διάθεση τους . Ίσως να μην αγωνιστεί Οζίας για προληπτικούς λόγους ενώ σημαντική απώλεια είναι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που παραχωρήθηκε πριν από δύο ημέρες στην ΑΕΛ Λάρισας. Ως εκ τούτου και με βάση τα όσα δήλωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας την περασμένη εβδομάδα επίκειται ενίσχυση , με τουλάχιστον δύο κινήσεις όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ. Πέραν από τον τεχνικό τομέα οι δύο κόουτς δουλεύουν πολύ στον τομέα ψυχολογίας και αυτοπεπήθησης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη μέσα στο γήπεδο.

Από την ομάδα του Απόλλωνα θα απουσιάσουν οι Βασιλείου , Χάμπος Κυριάκου και Μερκής.

Στο παρελθόν μόνο μια φορά συναντήσαμε στην πρεμιέρα τον Απόλλωνα και αυτό έγινε την σεζόν 1960-1961 όπου η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 .

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ομάδας μετά και την ανακοίνωση για αλλαγή της έδρας . Ο κόσμος το ήθελε πολύ να επιστρέψει η ομάδα στο Τσίρειο και όλο το καλοκαίρι ήταν μουδιασμένος. Πλέον οι οπαδοί της ομάδας μας είναι χαρούμενοι και έτοιμοι να δώσουν βροντερό παρών στην Ανατολική.

ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ ….
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s