Πρεμιέρα με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα


aris5

Μετά από τρείς μήνες απουσίας από επίσημους αγώνες, ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος να αρχίσει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες την προσεχή Κυριακή (23/08) απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα Λεμεσού στις 19:00 το απόγευμα στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ομάδα μετά από προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο και το εξωτερικό είναι έτοιμη να μπεί στα δύσκολα και να κυνηγίσει τον στόχο της παραμονής. Με αισιοδοξία ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα για να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα ώστε να δώσει αισιοδοξία και έξτρα κίνητρο για την συνέχεια.  Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος την φετινή περίοδο για την αποφυγή της διαβάθμησης και όλοι είναι αποφασισμένοι στο στρατόπεδο της Ελαφράς Ταξιαρχίας να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής.

Το ρόστερ ακόμη δεν έχει κλείσει, ενώ μέσω δικών μας πληροφοριών, το τεχνικό team θα αξιολογήσει 2-3 ποδοσφαιριστές όπου αναμένονται εξελίξεις και μάλλον υπογραφές εντός της επόμενης εβδομάδας. Στην πρεμιέρα θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος αμυντικός μας Oζίας όπου ακόμη δεν είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού του, ενώ χθες αποχώρησε από την ομάδα ο Λαμπρόπουλος και υπέγραψε στην ομάδα της ΑΕΛ Λάρισσας. 

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος και θα είναι δίπλα στην ομάδα, αν και στο πίσω μέρος του μυαλό του έχει το γηπεδικό ζήτημα όπου επιθυμά θετική εξέλιξη ώστε η ομάδα να αγωνίζεται στην Λεμεσό και μπροστά στον κόσμο της. 

Κάθε επιτυχία στην ομάδα μας……

Εμπρός ΑΡΗΣ……….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s