Αρχίζει ο μαραθώνιος την Κυριακή – Περιμένωντας την πρόταση από τους αρμόδιους


RICOH IMAGING

Την Κυριακή η ομάδα μας αρχίζει τον μαραθώνιο για την νέα αγωνιστική περίοδο απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού στο Τσίρειο Στάδιο στις 19:00 (Primetel).

To τελευταίο φιλικό έδειξε πολλά μειονεκτήματα κυρίως στην αμυντική δεισλειτουργία της ομάδας όπου με κάποιο τρόπο πρέπει να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη, συνεπείς και ανταγωνιστική μπροστά στον κόσμο της.

Δυστυχώς, υπάρχει ακόμη στασιμότητα στο θέμα του γηπεδικού που ταλανίζει όλο τον κόσμο του σωματείου μας. Μέσα από όλα αυτά, όπως πληροφορηθήκαμε, περιμένουν αύριο πρόταση το ΔΣ της ομάδα μας για το θέμα του Τσιρείου Σταδίου από τους αρμόδιους. Έαν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες, πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα κινήσεις για να παραμείνει η ομάδα στην Λεμεσό και δίπλα στον ταλαιπωρημένο κόσμο που θέλει να βλέπει και να χέρεται την ομάδα του στο σπίτι της.

Στο θέμα μεταγραφών καμία ενημέρωση δεν υπάρχει προς το παρόν, αν και δημοσιεύματα της περασμένης βδομάδας έλεγαν πως η ομάδα κινείται για μεταγραφή στο επιθετικό κομμάτι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s