Πέταξε για Ιταλία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας


arisitalia

Μαραγκουδάκης, Χριστοφόρου και Ευσταθίου στον αεροδρόμιο της Λάρνακας πριν την πτήση για Ιταλία

Για την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα για το Μιλάνο πέταξε σήμερα το πρωί ο Άρης (Στην φώτο Μαραγκουδάκης, Χριστόφορου και Ευσταθίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας).

Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπου στην ουσία η ομάδα θα μονταριστεί και θα επιστρέψει σε προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας.

Η ομάδα μας θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι τις 29 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με τις Ιταλικές Βισέντζα, Αταλάντα και Τορίνο και την Αλί Τιχάντ από την Σαουδική Αραβία.

aris18

Στο χθεσινό φιλικο με την ΑΕΛ πέραν της νίκης η ομάδα μας έδειξε αρκετά καλά στοιχεία πάρα το γεγονός ότι ακόμα είναι νωρίς και δεν μπορούν να εξάγονται πολλά συμπεράσματα. Δεδομένης όμως της ενίσχυσης που θα γίνει αφού θα αποχτηθούν ακόμα 2-3 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αλλά και του γεγονότος ότι ακόμα οι Οζιας, Γκερειρο και Κύπρου δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ο Άρης αναμένεται πως θα δυναμώσει ακόμα πιο πολύ και πως θα εκπλήξει ευχάριστα με την αγωνιστική του παρουσία στην νέα χρονιά.

Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ήταν και που εντάχθηκαν φέτος στην ομάδα , δείχνουν ότι μπορούν και έχουν τις ικανότητες να βοηθήσουν την ομάδα.

Σε μια αλλά εξέλιξη χθες το βράδυ δημοσιεύματα στον τύπο αναφέρουν ότι δεν προχωρά τελικά η περίπτωση Κειτά λόγο της καθυστέρησης με την βίζα του ποδοσφαιριστή και πως στα σκαριά είναι η απόκτηση ενός ακόμα ποιοτικού ποδοσφαιριστή για την θέση αυτή, του Ούγκο Φαρίας που αγωνίστηκε 5 χρόνια στην ΕΝΠ και πέρσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

*** Στο χθεσινό φιλικό επικράτησε έντονα το αίσθημα νοσταλγίας και μαρασμού στον κόσμο του Άρη σχετικά με το θέμα της έδρας που ήδη λείπει στον κόσμο και κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Άρης θα παίζει μακριά από το σπίτι του.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s