Τελευταία νέα προγραμματισμού και προετοιμασίας


11225769_10152729640252261_591551101_n

Παρασκευή σήμερα και άλλη βδομάδα προετοιμασίας τελειώνει για την ομάδα μας. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι εντυπώσεις από την απόδοση τόσο των παλιών αλλά και νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας είναι θετικές.

Ο Σουλειμάν Κειτά αναμένεται στην Κύπρο μέσα στην επόμενη εβδομάδα αφού το θέμα που υπήρχε με την βίζα του έχει κανονιστεί. Από δοκιμαστικά συνεχίζει ο επιθετικός Χοσέ Εμπαλό ο οποίος θα κριθεί από το τεχνικό τίμ της ομάδας τόσο από τις προπονήσεις όσο και μέσα από τα φιλικά που ακολουθούν.

Σε μια άλλη εξέλιξη σύμφωνα με την ιστοσελίδα kickoff.com ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός Roger Da Costa (28 ετών ) ενδιαφέρει την ομάδα μας και σύμφωνα πάντα με την εν λόγο ιστοσελίδα θα περάσει από δοκιμαστικά τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Micky Paiva.

Πάντως αύριο (18:00) η ομάδα μας κάνει πρεμιέρα στα φιλικά παιχνίδια αφού αντιμετωπίζει στο Δασάκι της Άχνας τον τοπικό Εθνικό. Μέσα από αυτό το φιλικό αναμένεται να αξιολογηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας και του προγραμματισμού.

Στα θέματα ενίσχυσης φαίνεται ότι δεν υπάρχει βιασύνη αφού το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας ψάχνει κάτι πολύ καλό για τις ένα με δύο κινήσεις που απομένουν .

Σημείωση : Επειδή είναι καλοκαιράκι και οι εξελίξεις τρέχουν μείνετε συντονισμένοι μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για ότι άλλο προκύψει.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s