Ξεκίνησε επίσημα με στόχο την παραμονή ο ΑΡΗΣ (Φώτος από το FB site μας)


RICOH IMAGING

Συγκέντρωση ποδοσφαιριστών πριν τον αγιασμό και την προπόνηση

Με παρουσία περισσότερων από 100 οπαδών του ΑΡΗ και πέραν των 30 ποδοσφαιριστών ξεκίνησε επίσημα η ομάδα μας ενόψη της νέας χρονιάς κάτω από το βλέμμα του Γιαν Νικολόφσκι και Άκη Αγιομμαμίτη.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Τσιρείου, με τους προβολείς να πέφτουν στα νέα αποκτήματα Γκερέιρο, Κέλο, Μπαγκούρα, Μπόργκ, Λαμπρόπουλο, Οζίας και Γκονσάλες. Μοναδικός απών ο Σουλεϊμάν Κεϊτά ο οποίος περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες να εξασφαλίσει τη βίζα που χρειάζεται για να έρθει και να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση ήταν οι Κρίστης Θεοφίλου, Θεοδόσης Κύπρου, Χρήστος Ιερίδης, Κύπρος Χριστοφόρου, Γιάννης Ευσταθίου, Μηνάς Αντωνίου, Αλέξης Πλακούας, Αρχοντίς Στογιάνοβ, Γιώργος Μαλεκκίδης, Χρύσης Αντωνίου, Σέργιος Παναγιώτου, Χρίστος Χαραλάμπους, Βαλεντίνος Παστελλής, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Στηβ Μποργκ, Γκερέϊρο, Μαριάν Κέλο, Μεφτά, Μουσταφά Μπαγκούρα, Μάρκος Μαραγκουδάκης, Ρέις Ντάγκλας Οζιάς, Πούλπο, Μάριος Χρίστου. 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Λεμεσό μέχρι και τις 18 Ιουλίου και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Επί Ιταλικού εδάφους η ομάδα θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με τις Ιταλικές Βισέντζα, Αταλάντα και Τορίνο και την Αλί Τιχάντ από την Σαουδική Αραβία.

RICOH IMAGING

Roger Guerreiro εν δράση

Για περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook πατήστε εδώ: Φωτογραφίες Πρώτης Επίσημης Προπόνησης

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s