Νικολόφσκι: ”Στόχος μας είναι μια σταθερή ομάδα που θα αγωνίζεται χρόνια στην Α’Κατηγορία”


6bc9e48abafac97e77379f2f723ed11c_L

Σήμερα γύρω στις 13:00μμ το μεσημέρι, στο Sports1 (93.7fm) έκανε τις πρωτες του δηλώσεις σαν προπονητής της ομάδας μας ο Νικολόφσκι και μίλησε για τον προγραμματισμό, τις μεταγγραφές και την επιστροφή του στην Κύπρο και στην ομάδα του ΑΡΗ.


Πάρακατω οι δηλώσεις από τον προπονητή μας στο 93.7fm:


”Αυτό που θέλουμε στον ΑΡΗ είναι να κάνουμε μια σταθερή ομάδα, η οποία δεν θα πάει την 1η χρονιά στην Α’ Κατηγορία και την 2η χρονιά στην Β’ Κατηγορία. Ο στόχος μας είναι να διημιουργήσουμε μια σταθερή ομάδα που θα αγωνίζεται χρόνια στην Α’Κατηγορία”.

”Δουλεύουμε καθημερινώς ούτως ώστε να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε”.

”Στις 24 του μηνός αρχίζουμε την προετοιμασία μας στην Λεμεσό μέχρι τις 19 Ιουλίου, όπου θα φύγουμε για Ιταλία, και νομίζω είναι αρκετός χρόνος έτσι ώστε να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα όπου θα είναι αντάξια στο προσεχή πρωτάθλημα”.

”Κάναμε 6-7 μεταγγραφές, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη 5-6 ποδοσφαιριστές για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Καθημερινώς είμαστε στο γραφείο, παρακολουθώντας βίντεος με το προπονητικό team (5 άτομα), έχουμε πολλές επιλογές αλλά πρέπει να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά”.

”Θέλουμε τουλάχιστον ακόμη ένα τερματοφύλακα, ένα σέντερ-φορ και ένα κόφτη. Αυτές είναι οι θέσεις που θέλουμε να ενισχηθούμε περισσότερο”.

”Σίγουρα, είμαι αισιόδοξος, γι’αυτό επέλεξα και ήρθα στην Κύπρο. Ήθελα να κάνω κάτι καλό πρώτα για την καριέρα μου και μετά για όλους. Ο Άρης για μένα είναι μια πολύ καλή επιλογή, δούλεψα σε μια ομάδα στα Σκόπια, δεν έχω τόση εμπειρίασαν προπονητής, αλλά γνωρίζω αρκετά και είμαι αισιόδοξος. Δεν είμαι μόνος, είμαστε ένα πολύ καλό προπονητικό team, και ότι κάνουμε θα το δουλέψουμε μαζί όλοι σαν ομάδα”.

”Εγώ τέλειωσα την καρίερα μου στην Κύπρο και κάνω μια νέα αρχή ξανά στην Κύπρο. Πέρασα 3 χρόνια στην Κύπρο πολύ καλά και νομίζω σαν προπονητής θα γίνει ακόμη καλύτερα”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s