Εξελίξεις σήμερα με την άφιξη του νέου προπονητή


6bc9e48abafac97e77379f2f723ed11c_L

Η σημερινή άφιξη του νέου προπονητή του Άρη Γιαν Νικολόφσκι, στην Κύπρο αναμένεται να σηματοδοτήσει αρκετές εξελίξεις, σε όλα τα ζητήματα που άπτονται του προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σκοπιανός προπονητής και ο Άκης Αγιομαμίτης, οι οποίοι θα έχουν την επίβλεψη της ομάδας θα συναντηθούν με τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους και θα συζητήσουν για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και γενικά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε ο Άρης να παραμείνει στον σωστό δρόμο.

Βέβαια το πιο σημαντικό κομμάτι, είναι αυτό της ενίσχυσης. Ήδη έχουν συμφωνήσει με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» οι Αντωνίου, Μποργκ, Γκερέιρο, Γκονσάλες, Κέλο, Κυριάκου και Κέιτα, οι οποίοι τη νέα περίοδο θα φοράνε τη φανέλα του Άρη. Θα γίνουν και άλλες προσθήκες και όπως πληροφορούμαστε οι επαφές με όλους τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απλά απομένουν τα διαδικαστικά.

«Θα προστατέψουμε το σωματείο, γι’ αυτό και δεν θα ξεφύγουμε από τις αρχές μας. Δεν πρόκειται να βάλουμε σε οικονομικές περιπέτειες τον Άρη. Μπορεί να κινούμαστε σε αργούς ρυθμούς, όμως σημασία έχει να κάνουμε σωστές κινήσεις», τόνισε με χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο «Σπορτς 1», ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Στέφανος Βοσκαρίδης.

Μέχρι τις 24 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Άρη, αναμένεται πως σε μεγάλο βαθμό θα είναι κλειστό το ρόστερ. Το πρώτο στάδιο των προπονήσεων θα γίνει στο βοηθητικό του Τσιρείου, ενώ από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουλίου, η αποστολή των πρασίνων θα μεταβεί σε αθλητικό κέντρο στην Ιταλία, εκεί όπου έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια.

Από: Sentragoal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s