Κοντά σε Κόβατς, ενώ αρέσει ο Κατσής – (Προετοιμασία)


Ο προγραμματισμός του Άρη τρέχει με χίλια, αφού στόχος των παραγόντων και της τεχνικής ηγεσίας είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

katsissalamina

Αντώνης Κατσής με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας

Οι πράσινοι εξετάζουν ενδελεχώς κάθε ποδοσφαιριστή που προτάθηκε ή ενδιαφέρει προκειμένου να είναι σίγουροι για τις επιλογές που θα κάνουν για να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές με τον Ζόλνταν Κόβατς και η μικρή οικονομική διαφορά που υπάρχει δεν φαίνεται ικανή να αποτελέσει εμπόδιο για να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Ο 30χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας φόρεσε τη φανέλα του Άρη δύο φορές στο παρελθόν, τη σεζόν 2011-12 όπου είχε 27 συμμετοχές και την περίοδο 2013-14 όπου είχε 11 συμμετοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επέδειξε ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Αντώνη Κατσή (φωτό), του οποίου το συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα έχει λήξει.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Μηνάς Αντωνίου, ενώ θέση στη νέα ομάδα θα διεκδικήσουν και οι επίσης Κύπριοι νεαροί Θεοδόσης Κύπρου και Γιάννης Ευσταθίου, οι οποίοι την περσινή σεζόν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο ρόστερ της ομάδας θα βρίσκεται ο 18χρονος Γιώργος Μελεκκίδης, ο οποίος απέδειξε με την αγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγιορίας ότι μπορεί να προσφέρει και στα «σαλόνια».

Μέχρι τις 24 του μήνα, όταν και είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Άρη, αναμένεται πως θα είναι κλειστό το ρόστερ. Το πρώτο στάδιο των προπονήσεων θα γίνει στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο βοηθητικό του Τσιρείου, ενώ από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουλίου η αποστολή των πρασίνων θα μεταβεί σε αθλητικό κέντρο στην Ιταλία. Δεν αποκλείεται μέρος της προετοιμασίας στην Κύπρο να πραγματοποιηθεί στην Κοράκου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s