Συνδυασμος ποιότητας με την ποσότητα


Η προσπάθεια που γίνεται για να παρουσιαστεί ενισχυμένος ο Άρης στη νέα σεζόν και να είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία συνεχίζεται και οι πράσινοι χρειάζονται ενδυνάμωση σ’ όλες τις γραμμές.

RICOH IMAGING

Θα αποκτήσουν περίπου 12 – 13 ποδοσφαιριστές και η νέα ομάδα που οραματίζονται στο σύλλογο της Λεμεσού, κτίζεται από την αρχή και ο στόχος των πράσινων, είναι να συνδυάσουν την ποιότητα με την ποσότητα.

Το τρέξιμο από την επιτροπή προγραμματισμού είναι ασταμάτητο, υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, όμως, αυτό που διαπιστώνει κάποιος είναι πως υπάρχει χρόνος για καλύτερη μελέτη ώστε να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις.
Ο νέος προπονητής του Άρη, Γιάν Νικολόφσκι αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και μαζί με τους συνεργάτες του, Άκη Αγιομαμίτη και Λούη Λοΐζου, θα αποφασίσουν για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Θεωρείται δεδομένο πως η άφιξη του Σκοπιανού κόουτς στην Κύπρο θα φέρει εξελίξεις. Ο νέος πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους είναι αποφασισμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να βοηθήσει στο κτίσιμο μιας δυνατής ομάδας.

Οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο (φωτό), φαίνεται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία, όμως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Επαφές υπάρχουν και με τον Ζόλνταν Κόβατς, ο οποίος αγωνίστηκε και πριν από δύο χρόνια στον Άρη. Εκτός από την περίπτωση του Ούγγρου, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του τερματοφύλακα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s