Ανανέωσαν Καρλίτος και Θεοφίλου – Έρχεται για δοκιμαστικά Ιταλός τερματοφύλακας


picmonkey_collagearis

Ο Άρης που επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία θέλει να είναι ανταγωνιστικός με στόχο να παραμείνει στα μεγάλα “σαλόνια”. Για αυτό το λόγο Διοίκηση και τεχνικό τιμ τρέχουν ήδη τον προγραμματισμό.

Οι “πράσινοι” της Λεμεσού, όπως μας ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός, Σταύρος Δημοσθένους θα έχει στο τεχνικό τιμ και αυτή τη σεζόν τους Άκη Αγιομαμίτη και Λούη Λοίζου.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ξεκινήσει οι ανανεώσεις ποιοτικών μονάδων της ομάδας αφού μετά τον Θεοδόση Κύπρου το συμβόλαιο τους με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” ανανέωσαν οι Κρίστης Θεοφίλου και ο “Καρλίτος”.

Ο Κύπριος αμυντικός ήταν φέτος από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας με 23 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει και ένα γκολ απέναντι στην Παρεκκλησιά. Από την πλευρά του, ο Ισπανός επιθετικός που ήρθε τον Γενάρη στην ομάδα, βοήθησε επίσης σημαντικά τον Άρη, με 9 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται συνεχώς αφού τεχνικός διευθυντής και μέλη του προπονητικού τιμ θα ταξιδέψουν σε Μάλτα, Σκωτία και Ελλάδα για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν.

Παράλληλα την Κυριακή έρχεται στην Κύπρο Ιταλός, 33χρονος τερματοφύλακας για να περάσει από δοκιμαστικά.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s