ΑΡΗΣ: Εξελίξεις στον Προγραμματισμό της ομάδας μας


RICOH IMAGING

Μετά και την τυπική επικύρωση της αύξησης των ομάδων σε 14, η ομάδα μας βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία με τα χαμόγελα στα χείλη του κάθε Αριανού να είναι διάπλατα. 

Πλέον o Άρης ξεκινά τον προγραμματισμό ώστε να στηθεί μια αντάξια ομάδα που θα είναι ικανή για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Η αρχή έγινε με τον ταλαντούχο επιθετικό Θεοδόση Κύπρου με τους ιθύνοντες της ομάδας μας μετά από συντονισμένες κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να συμφωνούν με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά και την επικύρωση της αύξησης, σήμερα έιχαμε την απόκτηση του 25χρονου πανύψηλου (1,92μ.) επιθετικού Μπόρις Οντβόνγκ, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στην ΑΠΕΠ. 

Ο γεννημένος στην Ιταλία (σ.σ. από Νιγηριανούς γονείς) Μπόρις, φόρεσε τη φανέλα των «περιστεριών» σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων στα 23 ήταν βασικός και αναντικατάστατος, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ.

RICOH IMAGING

Πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με την Shakhtar Donetsk (Φώτο: Μπόρις Οντβόνγκ)

Eξελίξεις για τον προγραμματισμό θα συνεχίστουν την επόμενη βδομάδα, με ποδοσφαιριστές να δοκιμάζονται στα βοηθητικά του Τσιρείου και την υπόλοιπη ομάδα να κάνει κανονικά προπονήσεις μέχρι τα τέλη Απριλίου. 

Το πρώτο θέμα που θα μπει μπροστά στο θέμα προγραμματισμού είναι αυτό του προπονητή. Αν δηλαδή θα παραμείνει στον πάγκο ο Άκης Αγιομαμίτης ή θα δοθεί το χρίσμα σε άλλον.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s