Σήμερα στις 17:30 η Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ για την αύξηση των ομάδων


det_sinedria_oktamelous

Πραγματοποιείται σήμερα στις 17:30 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ με θέμα τον αριθμό των ομάδων στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Η σημερινή Συνέλευση αποτελεί συνέχεια προηγούμενης Συνέλευσης που έγινε στις 3 Μαρτίου, στην οποία συζητήθηκε επίσης το θέμα του αριθμού των ομάδων στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας.

Η Συνέλευση της 3ης Μαρτίου ήταν Έκτακτη Καταστατική και πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα δέκα Σωματείων, μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Σε εκείνη τη Συνέλευση αποφασίστηκε η σύσταση οκταμελούς επιτροπής η οποία σε συνεδρία της στις 10 Μαρτίου ασχολήθηκε επίσης με το θέμα του αριθμού των ομάδων στην Α’ Κατηγορία.

Η οκταμελής επιτροπή αποτελείτο από εκπροσώπους του Απόλλωνα, του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ, της Νέας Σαλαμίνας, του Εθνικού Άχνας και τον Εκπρόσωπο της Β’ Κατηγορίας κ. Γιώργο Χατζημαθθαίου.

Σύσκεψη για το θέμα του αριθμού των ομάδων στην Α’ Κατηγορία πραγματοποιήθηκε και στις 17 Μαρτίου στην παρουσία εκπροσώπων των Σωματείων Αγίας Νάπας, Δόξας Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, Εθνικού Άχνας, Νέα Σαλαμίνας, Οθέλλου Αθηαίνου, Άρη, Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Πάφου FC καθώς των εκπροσώπων της Β’ Κατηγορίας στη Γενική Συνέλευση Γιώργου Χατζηματθαίου και Μαρίνου Στέκα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s