Σε αναμμένα κάρβουνα…Περιμένωντας την απόφαση της ΚΟΠ


kerkidapedia

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Άρη και περιμένουν την οριστική απόφαση της ΚΟΠ για τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Α’ Κατηγορία τη νέα σεζόν.

Μόνο με μια τελεσίδικη απόφαση θα είναι σε θέση οι πράσινοι να προχωρήσουν με τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού διαφορετικό θα είναι το ύψος του προϋπολογισμού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αν αγωνιστεί στα «σαλόνια» μέσω της 3ης θέσης, ή αν θα παραμείνει στη Β’ Κατηγορία.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα οι τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν αναχωρήσει για την πατρίδα τους. Οι προπονήσεις όμως θα συνεχιστούν, αφού είναι νωρίς για να μείνουν τόσο μεγάλο χρονικά διάστημα αδρανείς οι ποδοσφαιριστές.

Ο Άκης Αγιομαμίτης και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τους Κύπριους παίκτες μέχρι το τέλος του Απρίλη, ενώ έχουν κληθεί στις προπονήσεις και νεαροί παίκτες από την εφηβική ομάδα, τους οποίους θα αξιολογήσει η τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε, θα περάσουν από δοκιμαστικά ξένοι και αν ικανοποιήσουν θα ενταχθούν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουν από κοινού να φτιάξουν μια νέα ομάδα, που να μπορέσει να αντεπεξέλθει των δυσκολιών της νέας σεζόν.

Aπό: Sentragoal Cyprus

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s