Άρης: Παίζει το τελευταίο του χαρτί


Ο 22ΧΡΟΝΟΣ IΒΟ ΦΡΕΪΤΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ

pegasus_LARGE_t_143761_106515171

Ο 22χρονος Ίβο Φρέιτας κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του Άρη για άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ο Ισπανός σημείωσε και τα δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί της Ελπίδας με 2-1.

Η νίκη ήταν σημαντική για την ομάδα του Άκη Αγιομαμίτη, καθώς οι πράσινοι ελπίζουν πως με νίκη το Σάββατο επί της Πάφος FC, θα μπορέσουν να κάνουν πιο… σφοδρή την αντεπίθεσή τους.

Οι αποστάσεις που χωρίζουν τον Άρη από την Πάφο και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι σημαντικές, όμως αν κερδίσουν τους Παφίτες, θα μειώσουν στους τέσσερις βαθμούς και θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

Η πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς από την αρχή παρουσιάστηκαν αδυναμίες και χάθηκαν πολλοί βαθμοί. Δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη πως στο πρωτάθλημα θα είχαν υψηλές βλέψεις ομάδες όπως η Πάφος FC και η Ένωση, οι οποίες παραδοσιακά αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία, οπότε η αποστολή θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη.

Ακόμη όμως κι αν ο Άρης δεν καταφέρει να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια για την άνοδο, η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για τη νέα σεζόν.

Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν αποδεσμευτεί (Κρασσάς, Μπογκτάν, Αριστείδου) και ο Άκης Αγιομαμίτης εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ξένων και Κυπρίων που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» προετοιμάζουν το έδαφος για να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες στη διεκδίκηση για την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s