Να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να μπεί σφήνα…


Να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να μπεί σφήνα…


arisen

Δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Παρεκκλησιά ο Άρης, κόλλησε στο μηδέν με αποτέλεσμα να τερματίζει το νικηφόρο του σερί και να χάνει πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα μεγάλα σαλόνια αφού έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.

Στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” όμως δεν το βάζουν κάτω και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να διεκδικήσουν την άνοδό τους κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της πόλης μας “απαγορεύεται” να χάσει άλλους βαθμούς και αν την “βολέψουν” και τα αποτελέσματα των αντιπάλων της τότε αυτή θα είναι η μία ομάδα που θα πάρει ένα εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

Πλέον στον Άρη γύρισαν σελίδα και άπαντες προετοιμάζονται όσο καλύτερα γίνεται για τον επόμενο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΕΝΠ στη Λεμεσό (Κυριακή 01/03/15, 15:30), σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας.

Με πιθανή νίκη αναπτερώνονται οι ελπίδες, σε περίπτωση ήττας δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα όμως το σίγουρο είναι ότι ο Άκης Αγιομαμίτης και οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s