Στην τελική ευθεία για το νέο γήπεδο στην Λεμεσό (Νέα συνάντηση στις 10 Φεβρουαρίου)


Νέα συνάντηση υπήρξε σήμερα στο “Σπύρος Κυπριανού” ανάμεσα στις τρεις ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ (Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας, Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου), Απόλλωνα (Πρόεδρος ποδοσφαιρικής εταιρείας Νίκος Κίρζης, Πρόεδρος Σωματείου και αντιπρόεδρος εταιρείας Μαρίνος Ευσταθίου, Γενικός Διευθυντής Γιώργος Παπαγιάννης) και ΑΡΗ (Γενικός Σύμβουλος Χάρης Δημητρίου, Ταμίας Πανίκος Χαραλάμπους), και τον ΚΟΑ (Μέλος, Μιχάλης Καυκαλιάς) με θέμα την ανέγερση κοινού ιδιόκτητου γηπέδου.

gipedo_2Πλέον, τα τρία Σωματεία της Λεμεσού έχουν στα χέρια τους το τελικό προσχέδιο της μελέτης βιωσιμότητας (το έχει ετοιμάσει η ΚPMG, το οποίο θα περάσει από έγκριση των Σωματείων της Λεμεσού – ενδεχομένως να ζητήσουν κάποιες μικρές αλλαγές), κι έχουν προγραμματίσει νέο ραντεβού για τις 10 Φεβρουαρίου.

Στη σημερινή συνάντηση, συνεχίστηκε η συζήτηση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για διαχείριση του γηπέδου και έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες, ενώ έγινε κουβέντα και για τη χρηματοδότηση του έργου.

Όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο που θα έχει κάθε ομάδα στο ιδιοκτησιακό καθεστός, το ποσοστό εξαρτάται από τη χορηγία που έχει αποφασίσει να δώσει ο ΚΟΑ στα τρία Σωματεία.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s