Ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ οδηγεί την κούρσα στην Β΄Κατηγορία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Βαθμολογία)


Ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής. Ο Άρης Λεμεσού παρέμεινε μόνος στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από την δεύτερη ΠΑΕΚ Κολοσσίου.

Ο Άρης Λεμεσού ήταν ο νικητής του Λεμεσιανού ντέρμπυ με 3-1 επί του Α.Σ. Πολεμίδια εκτός έδρας. Για τον πρωτοπόρο Άρη δύο νίκες πέτυχε ο Γ. Τσίτρας και μία ο Ν. Τσίτρας. Την νίκη των Πολεμιδιών σημείωσε ο Α. Χριστοδούλου. Η ομάδα μας αποδεικνύει πως θα κάνει το οτιδήποτε δυνατό για να πάρει το εισητήριο για την κατηγορία των μεγάλων και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία.

Δύσκολη νίκη πέτυχε η ΠΑΕΚ Κολοσσίου εκτός έδρας πάνω στον Λένα Λεμεσού με 3-2. Η ομάδα του Κολοσσιού κέρδισε χάρις στις νίκες των Α. Αθηνάκη, Γ. Αθηνάκη και Α. Γεωργίου. Τις νίκες του Λένα σημείωσε ο νεαρός αθλητής Π. Χριστοφόρου.

Μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα ο ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου εκτός έδρας, κατάφερε να επικρατήσει της Ανατολής Λατσιών με 3-2. Για τον ΑΠΟΠ δύο νίκες πέτυχε ο Σπ. Μιχαηλίδης και μία ο Δ. Μιχαηλίδης ενώ τις νίκες της Ανατολής σημείωσαν οι Φ. Γεωργίου και Κ. Βιολάρης.

Η Δόξα Στροβόλου πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Δάφνης στους Τρούλλους με 3-0. Τις νίκες πέτυχαν οι Χ. Αλχουζάρι, Μ. Σάββα και Α. Ευστρατίου.

Η ΑΠΕΠ Πελενδρίου μετά από καλή εμφάνιση πήρε το δίποντο στην έδρα της επί του Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου με 3-1. Για την νικήτρια ομάδα δυο νίκες πέτυχε ο Σ. Σωκράτους και μία ο Σ. Ιωάννου. Την νίκη της Τράπεζας Κύπρου σημείωσε ο Κ. Μιχαήλ.


Η βαθμολογία μετά τους πιο πάνω αγώνες έχει ως ακολούθως:

Βαθμολογία ( 9η Αγωνιστική)

1. ΑΡΗΣ Λεμεσσού 17
2. ΠΑΕΚ Κολοσσίου 16
3. Α.Σ. Πολεμίδια 15
4. ΑΝΑΤΟΛΗ Λατσιών 14(+2)
5. ΔΟΞΑ Στροβόλου 14(-1)
6. ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 14(-1)
7. ΑΠΕΠ Πελενδρίου 13
8. ΑΟ.Σ. Τράπεζας Κύπρου 11+2)
9. ΛΕΝΑΣ Λεμεσού 11(-2)
10. Δάφνη Τρούλλων 10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s