Ο ΛΟΥΗΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ «GOAL»


Η ενίσχυση του ρόστερ του Άρη για τη γραμμή κρούσης είναι δεδομένη.

Ο Άκης Αγιομαμμίτης και ο στενός του συνεργάτης Λούης Λοΐζου θα πάρουν σύντομα την τελική τους απόφαση, χωρίς να αποκλείεται η επιλογή άλλου επιθετικού που βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

ma_04994«Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε ολοκληρώσει και τη δεύτερη μετεγγραφή του Ιανουαρίου. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, θα ζυγίσουμε όλα τα δεδομένα και θα πάρουμε την τελική μας απόφαση», τόνισε στο «Goal» ο Λούης Λοΐζου, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί σε ονόματα παικτών.

Ο βοηθός προπονητή των πρασίνων, μετά από σχετική ερώτηση, επεσήμανε για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Έχουμε όλα τα ντέρμπι στην έδρα μας και μπορούμε να τα κερδίσουμε. Η αφαίρεση τριών βαθμών για τα κριτήρια δεν μας επιτρέπει να κάνουμε λάθη», κατέληξε.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, τα νέα είναι ευχάριστα ενόψει του δύσκολου αγώνα με την ΑΕΖ στο Τσίρειο. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι αμυντικοί Χρίστος Χαραλάμπους, Πανάιτ Μπογκντάν και Κρίστης Θεοφίλου, ενώ τις πολύτιμες υπηρεσίες του θα προσφέρει και ο Κύπρος Χριστοφόρου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s