Συνέχεια στο θέμα νέου γηπέδου στην Λεμεσό με νέα συνάντηση στις 28/01


Ο κύκλος συναντήσεων των εκπροσώπων των Λεμεσιανών ομάδων με τον ΚΟΑ θα έχει συνέχεια την προσεχή Τετάρτη (28/1) στα γραφεία του κλειστού αθλητικού κέντρου «Σπύρος Κυπριανού» (Παλε Ντε Σπόρ). Aντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η ανάλυση της μελέτης βιωσιμότητας του έργου (κοινού γηπέδου) από την KPMG.  

download

Eπίσης θα ενημερωθούν τα μέλη του Δ.Σ του ΚΟΑ για τις τροποποιήσεις που έγιναν στα σχέδια, από τον Ελλαδίτη αρχιτέκτονα Πέτρο Κονταρίδη. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των αλλαγών που έγιναν, είναι η αύξηση της χωριτικότητας του γηπέδου απο 12 σε 13 χιλιάδες θεατές. Επίσης θα φτιαχθούν περισσότερες σουίτες.

Μετά την μελέτη βιωσιμότητας, το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η… προσέγγιση των τραπεζικών οργανισμών για δανειοδότηση του έργου. Με δεδομένο ότι θα είναι εγγυητής η Κυβέρνηση, ευελπιστούν οι διοικήσεις των τριών ομάδων ότι θα εξασφαλιστούν τα ποσά που απαιτούνται.

Όσοι συμμετέχουν στις συναντήσεις, που αφορούν το νέο γήπεδο της Λεμεσού, αισιοδοξούν πως μέχρι τον Μάιο θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την έκφραση ενδιαφέροντος από κατασκευαστικές εταιρίες να ανεγείρουν το μεγάλο έργο στο Κολόσσι.

Την περασμένη Παρασκευή (16/1) σε συνάντηση των προέδρων και άλλων εκπροσώπων των τριών σωματείων, σε γενικές γραμμές έχουν καταλήξει στο πλαίσιο που θα διέπει τη λειτουργία των δυο εταιριών που θα συσταθούν. Μια που θα αφορά το καθεστώς ιδιοκτησίας του γηπέδου και μια άλλη για τα ζητήματα διαχείρισης του.

Από:protathima.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s