Νέο Ιδιόκτητο Γήπεδο Λεμεσού: Προχωρούν οι διαδικασίες με ικανοποιητικούς ρυθμούς…


Tο απόγευμα της Παρασκευής (16-01) έγινε η συνάντηση για να τροχοδρομηθούν τα επόμενα βήματα για το θέμα της υπό ανέγερσης κοινού γηπέδου στη Λεμεσό από τα 3 μεγάλα σωματεία της πόλης μας (Αρης, ΑΕΛ και Απόλλωνας).
aris aris

Μέσα από αυτή τη συνάντηση, η οποία έγινε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα με την παρουσία των προέδρων των τριών σωματείων της Λεμεσού με βασικά θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν να αφορούν τη σύσταση εταιρείας που θα διαχειρίζεται το γήπεδο της πόλης καθώς και νομικά ζητήματα ενώ απασχόλησε και το οικονομικό κομμάτι, δηλαδή η επιχορήγηση που έχει να κάνει με την υλοποίηση του όλου έργου.

Σημειώνουμε πως οι αντιπροσωπείες των τριών σωματείων μαζί με τα αρμόδια όργανα έχουν κατασταλάξει περίπου οριστικά στο μετοχικό κεφάλαιο που θα υπάρξει στο ιδιοκτησιακό του γηπέδου.

Ο Απόλλωνας θα έχει το περισσότερο ποσοστό μιας και οι επιδοτήσεις που παίρνει από τον ΚΟΑ είναι πιο πολλές από ότι των άλλων δύο Λεμεσιανών σωματείων. Δηλαδή, το ποσοστό στο ιδιοκτησιακό του γηπέδου θα έχει ως εξής περίπου για τον Απόλλωνα 42%, για την ΑΕΛ 38% ενώ για τον Άρη 20%. Στην εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου τα ποσοστά θα είναι από 40% για ΑΕΛ και Απόλλωνα και 20% για τον Άρη.

Από: balla.com.cy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s