”Βαριά” Ταξιαρχία και παραμένει στο -1 από την κορυφή στο φινάλε του Πρώτου γύρου


Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας που τελειώνει την χρονιά νικηφόρα, φθάνει τους 27 βαθμούς και παραμένει στο -1 από την κορυφή στο φινάλε του Πρώτου γύρου.Το συγκρότημα μας ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ομάδα μας παραμένει στην 2η θέση μαζί με Καρμιώτισσα Πολεμιδίων και Πάφο, ενώ η πρωτοπόρος ΕΝΠ έφθασε τους 28 βαθμούς και οδηγά την κούρσα.

Εξέλιξη Παιχνιδιού

Ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου στο 25΄ άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός πέντε λεπτά αργότερα με τον Ανδριόπουλο. Το σκορ ημιχρόνου ήταν στο ισόπαλο σκορ 1-1.

alalΣτο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πίεζε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ, με την ομάδα της Λευκωσίας μάλιστα να φτάνει κοντά στο 2-1, όταν στο 58΄ ο Meftah βρήκε το δοκάρι.

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης ήταν αυτός που εν τέλει λύτρωσε το συγκρότημα μας στο 82΄, με τον Τόκιτς δυο λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Αυτή η νίκη ήταν η 9η για την ομάδα μας που παραμένει αήτητη εντός έδρας. Να σημειώσουμε πως ολόκληρο τον Α’ γύρο του Πρωταθηματος Β’ Κατηγορίας ο ΑΡΗΣ δεν έφερε καμία ισοπαλία.

*Με το γκόλ που σημείωσε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης φτάνει αισίως τα 5 γκολ στο Πρωτάθλημα, ο Hrvoje Tokic τα 4, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός μας Παναγιώτης Κωνσταντίνου τα 2.

*Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για το 2014 και με τον οποίο ολοκληρώθηκε ο 1ο γύρος του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος μας η Αναγγένηση Δερύνειας, στις 3 του Γενάρη εντός έδρας.

* Στα θετικά ήταν και η επιστροφή κάτω από τα δοκάρια μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στα πλευρά του Σλοβένου τερματοφύλακα μας Γκρέγκορ Φινκ.


Άρης Λεμεσού 3-1 Ολυμπιακός Λευκωσίας
————————————————————————-

ΠΡΟΦΙΛ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου
A’ Bοηθός Διαιτητής: Α. Ανδρέου
B’ Bοηθός Διαιτητής: Σ. Παπακώστας
Παρατηρητής: Ιάσωνας Χαπέσιης

Σκορερ: 25′ Π.Κωνσταντίνου, 82′ Μ.Μαραγκουδάκης, 84′ H.Tokic

Ενδεκάδες Αγώνα:

Άρης Λεμεσού: Fink, Panait, Θεοφίλου, Ιvo Carosini (61′ Tokic), Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνου (46′ Μιχαήλ), Eυσταθίου, Παναγιώτου (46′ Αριστείδου), Χριστοφόρου, Κρασσάς, Χαραλάμπους

Ολυμπιακός Λευκωσίας: Μαλέκκος, Καρκώτης, Γαβριηλίδης, Νικολάου, Μουκτάρης, Πολυκάρπου, Χριστοφή, Ιωαννίδης, Βασιλειάδης (87’ Παπαχαραλάμπους), Meftah (66’ Ευαγγέλου), Ανδριόπουλος (73’ Μαύρου)


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

 Σaββατο, 20 Δεκεμβρiου 2014
ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 0-0 ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 1-0 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 3-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ 0-2 ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 1-0 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
 Κυριακη, 21 Δεκεμβρiου 2014
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 0-1 ΠΑΦΟΣ F.C.
ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2-0 ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ

Βαθμολογία (13η Αγωνιστική):

kelkel

Leave a comment