Μιχάλης Σύκας: Mε την στήριξη του κ.Αγιομαμίτη, θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας


Ο Μιχάλης Σύκας ήταν από τους κορυφαίους  του περσινού πρωταθλήματος με τα χρώματα της ΑΠΕΠ σκοράρωντας συνεχώς και γι’ αυτό το καλοκαίρι τον… άρπαξε η ομάδα μας. Ακόμα δεν μπόρεσε να βγάλει αυτά που μπορεί, όμως, όπως ο ίδιος τονίζει, με τη στήριξη του Άκη Αγιομαμίτη νιώθει πιο δυνατός.

sykas

«Από την πρώτη στιγμή ο νέος προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και με κάνει πιο δυνατό. Θα προσπαθήσω να του ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με την παρουσία μου στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Σύκας μιλώντας στη SPORTDAY και πρόσθεσε:

«Το μήνυμα από το νέο προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους της ομάδας ήταν ξεκάθαρο, ότι από το παιχνίδι με τον Νίκο και Σωκράτη Ερήμης αρχίζει η αντεπίθεση για την άνοδο και είμαστε αποφασισμένοι να την αρχίσουμε από το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται ότι τα προβλήματα με τους Σπένσερ και Χαραλάμπους έχουν ξεπεραστεί και ο μοναδικός ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία είναι ο Χαράλαμπος Δημοσθένους ενόψει και της σημαντικής, όπως ήρθαν τα πράγματα, αναμέτρησης με την ομάδα της Ερήμης.

Από: SuperSportFm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s